Αξιολογήσεις

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι το κίνητρο για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι!
 • Επιτέλους βρήκα ένα πρόγραμμα που όχι μόνο μπορώ να εκτελώ μια συνταγή αλλά μπορώ να οργανώσω το φαρμακείο μου διαθέτοντας ένα πλήρως οργανωμένο CRM και έτσι οργανώνω με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια τις εργασίες όλου του προσωπικού. Σας ευχαριστώ που σκεφτήκατε ότι και τα φαρμακεία είναι εταιρείες που έχουν απαιτήσεις που δεν σταματάνε μόνο με το να εκτελούν μια συνταγή. Μπορώ πλέον με ακρίβεια να έχω P & L να παρακολουθώ το φαρμακείο μου με αναγωγή σε κέντρα κόστους. Η δυνατότητα να παρακολουθώ τα year-end bonus με κλιμακούμενη αναγωγή κάλυψης ανά μήνα καθώς και αυτόματη έκδοση των πιστωτικών τιμολογίων προς εταιρίες είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θα μπορούσα να γράφω ώρες για το πόσο έχει διευκολυνθεί η καθημερινότητα μου. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
  Ιδιοκτήτρια Φαρμακοποιός
 • Κατάφερα μετά από πολύ καιρό χρήσης άλλων προγραμμάτων της αγοράς με το Pharmcyone να έχω σωστή αποθήκη και οικονομικά στοιχεία χωρίς να ταλαιπωρούμε . Επιτέλους ένα πρόγραμμα στην αγορά που μα δίνει την δυνατότητα να κάνουμε απλά πράγματα όπως η ακύρωση ηλεκτρονικής συνταγής με το πάτημα ενός κουμπιού κάτι που είναι απαραίτητο και το βρήκα μόνο στο Pharmacyone.
  Iδιοκτήτης Φαρμακοποιός
 • Μπορώ να βλέπω εύκολα και να οργανώνω την καθημερινότητα όλων των φαρμακείων μου από μια πλατφόρμα. Η δυνατότητα διαχείρισης αποθεμάτων όλων των αποθηκών μου αλλά και παραγγελιοληψίας ανάλογα με την ταχυκινησία των ειδών της αποθήκης είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ένα σύστημα που έφερε το φαρμακείο στις απαιτήσεις τις νέας γενιάς. Διασυνδέσεις με marketplace όπως skroutz, shopflix, efood, delivery, γενικά οτιδήποτε επιθυμώ το έχω διαθέσιμο. Πρώτη φορά έχω την άνεση να παραθέσω τις ανάγκες μου και όχι απλά να με ακούσουν με προσοχή αλλά και να υλοποιήσουν με ακρίβεια όλες μου τις απαιτήσεις Ευχαριστώ παιδιά!
  Ιδιοκτήτρια Φαρμακοποιός
 • Επιτέλους μια λύση με την κατάλληλη εξωστρέφεια που απαιτεί η εποχή μας. Με βοήθησε στο να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου από οπουδήποτε, είμαι συνδεδεμένος στο internet χωρίς να ξημεροβραδιάζομαι στο φαρμακείο. Cloud και πάλι cloud!
  Φαρμακοποιός - Υπεύθυνη καταστήματος
 • Συμφωνώ με πολλά από τα παραπάνω που γράψανε οι συνάδελφοι εγώ θα πω κάτι πιο απλό καθημερινό. Ρε παιδιά, επιτέλους έχουμε τη δυνατότητα υπολογισμού κόστους της συνταγής χωρίς να χρειάζεται να σκανάρουμε όλα τα φάρμακα που περιέχει η συνταγή.
pharmacy295
pharmacy295
2022-12-10
«Μια σημαντική ομάδα έμπειρων και παθιασμένων ανθρώπων. Παρέχουν λύσεις ευρωπαϊκού επιπέδου στον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσω μιας ολιστικής και αξιόπιστης παροχής που αφορά την υψηλή τεχνολογία, την πληροφορική, την επικοινωνία και την μηχανογράφηση του σύγχρονου ελληνικού φαρμακείου. Για το pharmacy295 είναι ο απόλυτος συνεργάτης.Ξεκινήσαμε την συνεργασία το 2015 και μόνο θετικά μπορούμε να μιλήσουμε για αυτούς τους εκπληκτικούς ανθρώπους» Σας ευχαριστούμε Θανασούλας Αλέξης Γενικός Δ/ντης Pharmacy 295 IKE
Γιώργος Διαμαντής
Γιώργος Διαμαντής
2022-12-09
Lindita Spaho
Lindita Spaho
2022-12-08
Πολύ σωστοί επαγγελματίες! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Eleni Kouts
Eleni Kouts
2022-12-08
bella bel
bella bel
2022-12-07
antigoni papadopoulou
antigoni papadopoulou
2022-12-06
Nick Christakos
Nick Christakos
2022-12-06
Το καλύτερο πρόγραμμα με διάφορα! Μας έλυσε τα χέρια!
NATURE WAY
NATURE WAY
2022-12-06
Μας βοήθησαν πάρα πολύ σε ότι χρειαστήκαμε. Σας ευχαριστούμε!!
Nontas Mouzanidis
Nontas Mouzanidis
2022-12-06
Πολυ σωστοι σε ολα!!
OMEGA PHARMACY
OMEGA PHARMACY
2022-12-06
Οι καλύτεροι στο είδος τους με διάφορα!!
TOP