7.1 Υπηρεσίες

Από το μενού επιλέγετε την ομάδα Εμβολιασμός & Covid-19 και την εργασία Υπηρεσίες και στη φόρμα που εμφανίζεται, πληκτρολογείστε το ΑΜΚΑ του πελάτη στο ομώνυμο πεδίο και στη συνέχεια πατήστε το Enter (σχ. 44). Aν ο πελάτης δεν είναι καταχωρημένος στην υποδομή σας, θα εμφανιστεί παράθυρο με τα στοιχεία του προκειμένου να τον καταχωρήσετε.

 

Σχήμα 44

 

Θα συμπληρωθούν αυτόματα τα στοιχεία του και από την ομάδα εργασιών σχετικών με τον Αντιγριπικό Εμβολιασμό (σχ. 45) έχετε επιλογή να καταχωρήσετε Νέα Διενέργεια Αντιγριπικού Εμβολιασμού, αν έχετε εκτελέσει ιατρική συνταγή με εμβόλιο στο συγκεκριμένο ασφαλισμένο, ή να πραγματοποιήσετε Νέα Διενέργεια χωρίς ιατρική συνταγή, παράγοντας μία νέα συνταγή αντιγριπικού εμβολιασμού.

Σας εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο όπου επιλέγετε ομάδα υψηλού κινδύνου κατά δήλωση του ασφαλισμένου, επιλέγετε το αντιγριπικό εμβόλιο ή σκανάρετε το barcode του καθώς και την ταινία γνησιότητας στη συνέχεια.

Πατώντας ΟΚ, δημιουργείται η συνταγή, την εκτυπώνετε και πλέον εμφανίζεται στη Λίστα Εκτελέσεων.

Εαν έχετε εγκατεστημένο το module καταχώρισης Rapid test, σας εμφανίζεται η ομάδα εργασιών σχετικών με τα Rapid Tests, όπου μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής και την επιθυμητή τιμή χρέωσης της υπηρεσίας, και πατώντας την Καταχώρηση, μπορείτε να καταχωρήσετε τη διενέργεια Rapid test, να εκδοθεί παραστατικό παροχής υπηρεσιών και να αναλωθεί από την αποθήκη ένα rapid test.

Τέλος, από την ομάδα εργασιών των Ραντεβού Εμβολιασμών, εάν καταχωρήσετε ραντεβού για εμβολιασμό του συγκεκριμένου πελάτη, εάν πατήσετε την επιλογή Καταχώρηση ραντεβού, η πράξη αποθηκεύεται στο σύστημα και έχετε μια ένδειξη για το πλήθος των ραντεβού που έχετε καταχωρήσει.

 

       Σχήμα 45

 

 

 

Σχετικό βίντεο

Powered by BetterDocs

TOP