Πώς καταχωρώ μία πώληση;

Με ένα κλικ του ποντικιού στο μενού Συνταγογράφηση και με σκανάρισμα του barcode του προϊόντος, είστε έτοιμος να καταχωρίσετε την πρώτη σας πώληση στο PharmacyOne® και να κόψετε την πρώτη σας απόδειξη!

Πόσο ενημερωμένο είναι το PharmacyOne® για τα προϊόντα που έχω στο φαρμακείο μου;

Στην CloudOn βάζουμε τα δυνατά μας να απλουστεύσουμε τη ζωή του κάθε φαρμακείου στην Ελλάδα και την Κύπρο! Έτσι και ο κατάλογος ειδών που συμπεριλαμβάνεται στη βασική έκδοση του PharmacyOne®, εκτός του ότι περιλαμβάνει τη συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων που κυκλοφορούν, ενημερώνεται συνεχώς και με τα νέα προϊόντα!

Έτσι εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα!

Κάποια από τα προϊόντα που διαθέτω, έχουν αγοραστεί με έκπτωση και θέλω να τα πουλάω φθηνά. Σε κάποια άλλα όμως δεν πήρα ιδιαίτερη έκπτωση. Μήπως αυτές οι ενημερώσεις επηρεάσουν τη λιανική τιμή που θέλω να πουλάω;

Μην ανησυχείτε ούτε για αυτό. Το PharmacyOne® έχει την ικανότητα να θυμάται το στοκ που αγοράσατε και την έκπτωση που αποφασίσατε να περάσετε στον πελάτη. Μόλις αυτό το στοκ εξαντληθεί, το PharmacyOne® σταματάει να δίνει έκπτωση στο συγκεκριμένο προϊόν.

Και φυσικά, τα reports του PharmacyOne® σας επιτρέπουν να γνωρίζετε ακριβώς πότε, αλλά και αν θα πρέπει να κάνετε επαναληπτική παραγγελία!

Με τα δανεικά τι γίνεται;

Δανεικά φάρμακα; Τα καταχωρείτε στον πελάτη που τα πήρε και το ξεχρεώνετε μέσα από το PharmacyOne®, όταν σας φέρει τη συνταγή, χωρίς να χρειάζεται να έχετε καν το κουπόνι!

Οφειλόμενες συμμετοχές; Κι αυτές μπορούν να καταχωρηθούν στο PharmacyOne® και να είναι εύκολα προσβάσιμες, ανά πάσα στιγμή. Με ημερομηνία, με τι αφορούν, ώστε να μη χρειάζεται να εξηγείτε τίποτα στον πελάτη!

Και με το Πελατολόγιο τι γίνεται;

Σε κάθε κίνηση που κάνετε (ηλεκτρονική συνταγή, διενέργεια Rapid test, διάθεση Self test, ραντεβού εμβολιασμού) και καταχωρείτε τον ΑΜΚΑ κάποιου ασφαλισμένου, το PharmacyOne® δημιουργεί νέους πελάτες, όπου δεν υπάρχουν και έτσι μέσα σε ένα μήνα θα έχετε δημιουργήσει ένα μεγάλο μέρος από το πελατολόγιό σας, κάνοντας απλά τη δουλειά που θα κάνατε ούτως ή άλλως!

Έτσι πολύ σύντομα θα μπορείτε να καταχωρείτε κάθε κίνηση στον αντίστοιχο πελάτη, που θα αποθηκεύεται στο ιστορικό του και έτσι εσείς θα εκμεταλευτείτε ακόμα περισσότερο, τις δυνατότητες που σας δίνει το PharmacyOne® για να ενημερώνεστε για πιθανές αντενδείξεις των σκευασμάτων, για τυχόν πρόβλημα στην αλληλεπίδραση μεταξύ τους κ.α! 

Έχει τόσο μεγαλο νόημα να κάνω χρήση του Πελατολογίου;

Όσο αρτιότερη καταχώρηση στοιχείων κάνετε, τόσο περισσότερες δυνατότητες μπορείτε να εκμεταλλευτείετε, άμεσα ή και στο μέλλον... Μπορεί τώρα να μοιάζει μακρυνό, αλλά φανταστείτε ότι με το PharmacyOne® μπορείτε να ειδοποιείτε με SMS τους πελάτες σας όταν ξεκινάει να είναι σε ισχύ η συνταγή τους, να αποστείλετε ένα ομαδικό SMS για μία Κυριακάτικη εφημερία σας, ή ακόμα και να ομαδοποιείτε τους πελάτες σας, βάσει φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνουν και ηλικιακού γκρουπ και να τους αποστέλετε διαφημιστικό SMS για προσφορά σε συμπληρώματα διατροφής! Και είναι μόνο η αρχή!

 

Πόσο εύκολο είναι να εκτελέσω μία ηλεκτρονική συνταγή;

Με ένα κλικ του ποντικιού στο μενού Συνταγογράφηση, επιλογή της Ηλεκτρονικής και με σκανάρισμα του barcode της συνταγής, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την εκτέλεση και να καταχωρήσετε τα σκευάσματα!

Πώς μπορώ να διαλέξω τι σκεύασμα να δώσω στον πελάτη;

Το PharmacyOne® σας δίνει τη δυνατότητα να προαποφασίσετε τι σκεύασμα θα σας προτείνει να δώσετε κατά την εκτέλεση κάθε συνταγής. Μπορείτε να δώσετε:

> αυτό που πρότεινε ο ιατρός κατά τη συνταγογράφηση

> αυτό που πήρε ο πελάτης, την τελευταία φορά που εκτέλεσε συνταγή στο φαρμακείο σας

> αυτό που έχει πάρει τις περισσότερες φορές που εκτέλεσε τις συνταγές του σε εσάς

> αυτό που σας δίνει τη μεγαλύτερη κερδοφορία

Η ρύθμιση για το προτινόμενο φάρμακο είναι κεντρική στο σύστημα και ορίζεται από τον φαρμακοποιό, αλλά μπορεί να αλλάξει σε κάθε εκτέλεση συνταγής κατά το δοκούν.

Ο πελάτης έφερε τη συνταγή, αλλά οφείλει το σκεύασμα. Το υποστηρίζει το σύστημα;

Φυσικά! Μάλιστα, επειδή κατά τη χρέωση του πελάτη με το δανεικό, το PharmacyOne® ζητάει την καταχώρηση του barcode του σκευάσματος, το σύστημα σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσετε τη συνταγή, ακόμα και χωρίς να έχετε μπροστά σας το κουπόνι, σε περίπτωση που λήγει η συνταγή ή τελειώνει ο μήνας...

Ο πελάτης πλήρωσε το σκεύασμα που δανείστηκε. Με βοηθάει το σύστημα να υπολογίσω τι πρέπει να πληρώσει;

Το PharmacyOne® την ώρα της εκτέλεσης της συνταγής έχει την ευφυία να υπολογίζει όλα τα πιθανά σενάρια, κατά την προχορήγηση ενός σκευάσματος στον πελάτη (δανεικό φάρμακο, δανεικό φάρμακο πληρώνοντας τη συμμετοχή, δανεικό φάρμακο πληρόνοντας εξ ολοκλήρου τη λιανική τιμή του) και να σας ενημερώνει για το υπόλοιπο ποσό που πρέπει να σας καταβάλλει ο πελάτης.

Κι όταν βγει νέο Δελτίο Φαρμάκων; Κι αν η ΗΔΙΚΑ αλλάξει τις ασφαλιστικές τιμές; Έχω διανυκτέρευση και ανησυχώ. Πώς ενημερώνω το σύστημα;

Εσείς δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα! Όλες οι αλλαγές αντλούνται αυτόματα από το σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, την ίδια στιγμή που γίνονται. Χωρίς καμία δική σας παρέμβαση, χωρίς καμία καθυστέρηση, χωρίς να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε, το PharmacyOne® παραμένει πάντα απόλυτα ενημερωμένο με τις τρέχουσες τιμές, διαδικασίες και οδηγίες της ΗΔΙΚΑ!

Κι αν αλλάξει κάτι στον τρόπο χορήγησης κάποιου σκευάσματος;

Όπου η ΗΔΙΚΑ εμφανίζει μηνύματα ή περιορισμούς στη χορήγηση κάποιου σκευάσματος, αυτά αυτόματα εμφανίζονται στο PharmacyOne®, κατά την εκτέλεση μίας συνταγής.

Την ώρα που εκτελώ συνταγή μπαίνει ένας βιαστικός πελάτης, να πάρει ένα σκεύασμα και να φύγει. Τι κάνω;

Το PharmacyOne® υποστηρίζει πολλαπλές καρτέλες λειτουργίας, έτσι μπορείτε να εξυπηρετήσετε όσους βιαστικούς πελάτες προκύψουν, χωρίς να χάσετε την εκτέλεση των συνταγών που έχετε ξεκινήσει!

Πελάτης έφερε συνταγές με μεταγενέστερη ημερομηνία; Μπορεί να με βοηθήσει κάπως το σύστημα σε αυτό;

Το PharmacyOne® σας επιτρέπει να διαχειριστείτε μεταχρονολογημένες συνταγές, όπως ακριβώς θέλετε! Μπορείτε:

> να αποθηκεύσετε τον αριθμό της συνταγής και να ειδοποιηθείτε από το σύστημα, όταν έρθει η ημερομηνία για να την εκτελέσετε

> να αποστείλλετε SMS στον πελάτη, όταν ανοίξει η συνταγή του

> να προχορηγήσετε τα φάρμακα, υπολογίζοντας τη συμμετοχή

Είναι δική σας η επιλογή, πόσα από τα παραπάνω θα κάνετε. Το PharmacyOne® έχει τη λύση για όλα!

 

 

Υποστηρίζει το PharmacyOne συνταγές Γαληνικών;

Ναι! Από τη στιγμή που ενσωματώθηκαν στην ΗΔΙΚΑ, οι συνταγές Γαληνικών σκευασμάτων υποστηρίζονται, κοστολογούνται και εκτελούνται μέσω του PharmacyOne

 

Μπορώ να εκδώσω απόδειξη και να καταχωρήσω και κάποιο Γαληνικό που ήρθε με χειρόγραφη συνταγή;

Ναι. Το PharmacyOne σας ζήνει τη δυνατότητα να χρεώσετε υπηρεσίες παρασκευής Γαληνικού σκευάσματος, όπου μπορείτε να καταχωρήσετε αναλυτικά τα συστατικά του κάθε σκευάσματος που ετοιμάζετε.

 

Πώς μπορώ να εκτελέσω αναλώσιμα;

Στην παρούσα φάση το edapy δεν υποστηρίζει πραγματική διασύνδεση με κανένα εξωτερικό σύστημα. Στην CloudOn όμως μας αρέσει να είμαστε στην αιχμή της τεχνολογίας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διασύνδεση, όταν μας δώσει τη δυνατότητα η ΗΔΙΚΑ.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, μπορείτε να εκτελέσετε τη συνταγή αναλωσίμων κανονικά στο edapy και να την δημιουργήσετε μέσα στο PharmacyOne®, ώστε να μπορείτε να εκδόσετε τα τιμολόγια από το σύστημα και για να διατηρείτε το ιστορικό του πελάτη σας.

 

Πώς κάνω παραγγελία;

Το PharmacyOne® σας ετοιμάζει την καθημερινή σας παραγγελία, βάσει των σκευασμάτων που διαθέσατε. Παράλληλα, σας επιτρέπει να παραγγείλετε ή όχι, σκευάσματα και βάσει στοκ που έχετε στο φαρμακείο σας.

Η διαδικασία της παραγγελίας μπορεί να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά, αν το υποστηρίζει η φαρμακαποθήκη που συνεργάζεστε.

Μπορεί το σύστημα να με βοηθήσει να κάνω επιβεβαίωση ότι η παραγγελία ήρθε σωστή;

Το PharmacyOne® σας δίνει τη λύση και σε αυτό το πεδίο! Σκανάροντας όλα τα παραληφθέντα σκευάσματα, το σύστημα μπορεί να τα αντιπαραβάλει με το παραστατικό που λάβατε από τον προμηθευτή σας και να σας ενημερώσει αν υπάρχουν λάθη στην εκτέλεση της παραγγελίας.

 

Πώς γίνεται η καταχώρηση της διενέργειας Rapid test;

Η προτεινόμενη διαδικασία καταχώρησης ενός Rapid test στο PharmacyOne® γίνεται καταχωρόντας τον ΑΜΚΑ του ασφαλισμένου, οπότε και το σύστημα εκδίδει απόδειξη λιανικής πώλησης.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζετε ότι τα στοιχεία του πελάτη σας έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα κατά την έκδοση της απόδειξης και την εξόφληση του test. Έτσι δε χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα χάσετε τα στοιχεία του, όταν κληθείτε να καταχωρήσετε το αποτέλεσμα στο σύστημα της ΗΔΙΚΑ.

Πώς με βοηθάει το PharmacyOne® στον προγραμματισμό των αγορών μου;

Οι πληροφορίες για τις αγορές και τα reports είναι άλλο ένα από τα πολύ δυνατά σημεία του PharmacyOne®! Μπορείτε εύκολα να πληροφορηθείτε για το διαθέσιμο στοκ σας, για τη συχνότητα πώλησης του, για την έκπτωση με την οποία το αγοράσατε στο παρελθόν και για οποιαδήποτε πληροφορία θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε!

Πόσο εύκολο είναι να ετοιμάσουμε τα τιμολόγια και τις καταστάσεις για την κατάθεση συνταγών;

Το PharmacyOne® ενσωματώνει την κάθε απαίτηση των ασφαλιστικών ταμείων για την άρτια κατάθεση συνταγών. Ανά πάσα στιγμή έχει απολύτως ενημερωμένα τα ποσά των καταστάσεων και σας επιτρέπει να εκδόσετε τις καταστάσεις και τα τιμολόγια, χωρίς να ανησυχείτε για κάτι άλλο.

 

Πόσο εύκολη είναι η έκδοση κατάστασης Ναρκωτικών;

Ομοίως, το PharmacyOne® σας δίνει τη δυνατότητα να εκδόσετε αυτοματοποιημένα την κατάσταση Ναρκωτικών, είτε για την παρούσα στιγμή, είτε για παρελθοντική ημερομηνία, ώστε να μπορείτε να καταχωρήσετε την ετήσια απογραφή σας στη Νομαρχεία.

 

Είναι συχνή η ενημέρωση του συστήματος; Πόσο εύκολη διαδικασία είναι;

Η ενημέρωση του PharmacyOne® είναι όσο συχνή χρειάζεται για να ακολουθεί τις απαιτήσεις των ασφαλιστικών ταμείων. Εσείς όμως δε χρειάζεται να έχετε τεχνικές γνώσεις. Όλες οι ενημερώσεις γίνονται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την εργασία σας!

Η ενημέρωση των ειδών και των τιμών γίνεται κι αυτή αυτόματα;

Ναι! Την ίδια στιγμή που η ΗΔΙΚΑ ενημερώνει το σύστημά της για κάποιο νέο σκεύασμα, ή με ένα νέο Δελτίο Τιμών, ενημερώνεται αυτόματα και το PharmacyOne®, χωρίς να διακόπτετε την εργασία σας στο σύστημα!

Και ο κατάλογος των παραφαρμάκων ενημερώνεται κι αυτός αυτόματα.

 

Σκέφτομαι να φτιάξω ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορεί να με βοηθήσει κάπως το PharmacyOne;

Το PharmacyOne® μπορεί να διασυνδεθεί και να διαχειριστεί το στοκ, τις παραγγελίες, την έκδοση παραστατικών και όλες τις διεργασίες που απαιτούνται για τη λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Επιπλέον επιτρέπει τη διασύνδεση με όλα τα marketplaces!

 

Ωραία όλα αυτά. Θα μπορεί όμως το PharmacyOne® να καλύψει και μελλοντικές μου ανάγκες;

Αυτή τη στιγμή το PharmacyOne® είναι εγκατεστημένο και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες αρκετών εκ των φαρμακείων με τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιχειρήσεων με παραπάνω από ένα φυσικά καταστήματα και με επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους.

Στην CloudOn όμως μας αρέσουν οι προκλήσεις, θέλουμε να παραμένουμε στην αιχμή της τεχνολογίας και είμαστε έτοιμοι να εμπλουτίζουμε το PharmacyOne®, όποτε οι ανάγκες το απαιτούν!

 

TOP